Nem unja még, Hogy Kövér?

fáradt, hogy kövérHogyan fogyjak tovább?

Két részből áll a fogyás. Első tudta, mit tegyen. Másodszor csinálja.

Melyik a fontosabb? Az első fontosabb. Ha igazán tudom, hogy mi működik, akkor képes lesz arra, hogy lefogy.

Az elsődleges akadálya, hogy a fogyás tartása ki, nem tudván, mi tényleg működik.

Szóval itt vannak a lépéseket meg kell tennie:

Értem, táplálkozás

Ha tényleg fogyni szeretnének, meg kell tudni valamit arról, hogy a táplálkozás.

A táplálkozás valójában csak azt jelenti, hogy mi teszi a szájába.

Nem elég, ha követi a legújabb diéta hóbort. Tudnod kell, hogy mit eszik.

Ha nem, akkor be lehet csapni. Honnan tudják, hogy mi a jó, mi nem? Hogyan rájönni, hogy miért egy új diéta nem sikerült? Vagy mit dolgozott, hogy meg kell továbbra is?

Kezdődik a tanulás valamit táplálkozás, mit eszik. Nem túl nehéz, ha az alapokkal kell kezdeni.

Olvassa el a címkét!

Ott vannak a címkék a legtöbb élelmiszerek. A címkék egy jó hely kezdésnek. Felsorolják a kalória, valamint a fehérje -, zsír -, szénhidrát-tartalom, élelmiszerek. Használhatod őket összehasonlítani élelmiszerek, valamint, hogy bölcs döntéseket.

Azt is szeretnénk, hogy egy jó könyvet, amely táplálkozási információkat, hogy számíthat. Különösen akkor, amikor a fogyás, a tudás hatalom.

Készíts egy tervet,

Ha tudsz valamit arról, hogy a táplálkozás, kell egy terv. Nem kell bonyolult, de van, hogy van valami ötleted, hogy hová mész.

Csak az alapokat tanult olvasni az élelmiszer-címkék, majd a másik olvastam, aztán kitaláljuk, hogyan fogják használni őket. Egy egyszerű terv, amely illeszkedik az életed, valamint a menetrend.

Például, azzal kezded, hogy igazán rájönni, mi az a fehérje, honnan származik, s hogy miért fontos része a tartós fogyás terv. Akkor ki kell találnod, hogy hol lesz, hogy a fehérje kell.

Van tápláló étel mindenkor

Ez lehet olyan egyszerű, mint a főzés néhány csirkemell, hogy az ebédet a héten. Lehet főzni hetente egyszer, ha ez megfelel neked, pakolni minden étkezés egy légmentesen lezárt tartályban, minden napra egyet.

Figyelembe ebéd egy hűtő nem csak segít enni, meg fog menteni egy csomó pénzt, amit egyébként le kell tölteni vásárol az ebéd.

Vagy, lehet, hogy ez olyan egyszerű, mint hordozó fehérje bár a táskájában vagy a táskában.

Meg kell, hogy győződjön meg arról, hogy jó, tápláló, kielégítő élelmiszer áll rendelkezésre, ha éhségsztrájkban. Nem sok jó, hogy tudom, mit kéne enni, csak nézz körül, ha éhes, meg minden megtalálható a chips, kóla.

Egy kis tervezéssel megy egy hosszú út felé a célok elérése.

Tartsd a szemed a cél

Ha azt szeretnénk, hogy lefogy, tartsd fel, tartsd a szemed a cél. Meghatározott ésszerű cél magad, maradj.

Az egyik módja annak, hogy egy meghatározott cél az, hogy használja a testtömeg-index. A testtömeg-index, egyszerűen megtalálja az utat, hogy mennyit kell súlya alapján, hogy milyen magas. Nem működik jól egy magasan képzett sportolók, de a legtöbbünk számára nagyon hasznos.

Csak írja be a “testtömeg-index” bármely internetes kereső, hogy megtalálja a számológép, amely ezt a munkát. Több 25-kevésbé tekinthető normálisnak.

De ne feledd, bármilyen súlyt veszed le, akkor is, ha nem kap elég, hogy az “ideális testsúly” óriási előnyei az általános egészség, a szellemi outlook.

Amikor a dolgok rosszul mennek

Biztos, hogy vannak hullámvölgyek; a legtöbb ember. De ne hagyd, hogy megtévesszen.

Megtanulják, mit kell tudni, mit eszik, hogy egy tervet, majd tartsa szem előtt a célt. A kicsit csúszik, a kis backslides, ne aggódj, ezek a dolgok. Nézd meg a nagyobb képet. http://flexmotivacio.info

Döntést hoz arról, hogy azt szeretné, hogy nézze meg, mit akarsz kezdeni az életeddel.

Elveszett 20 kg szerzett vissza, 2, vagy 3, vagy 5. Ez történik. De még mindig előrelépés. Ne add fel.

Várom, hogy a kis kudarcok. Megtörténhet, hogy mindenki. Ne hagyd cserben. De sikerülni fog

Vélemény, hozzászólás?